PRP HOITO PÄÄHÄN

Hoidon kesto: 60 minuuttia

Käytettävät tuotteet: asiakkaan verestä erotettu verihiutalekylläinen plasma

Tekniikka: injektio

Kivunlievitys: voidepuudutus

Toipumisaika: 2–7 vuorokautta

Tulos on nähtävissä: muutaman viikon kuluttua

Tuloksen ylläpito: sarjahoito 3–6 kertaa kuukauden välein, ylläpitohoito 1–2 kertaa vuodessa.

PRP-plasmahoito hiustenlähtöön


PRP (Platelet Rich Plasma) -hoito eli plasmahoito on monipuolinen hoitomuoto, jolla voidaan ehkäistä hiustenlähtöä sekä edistää uusien hiusten kasvua harventuneilla hiusalueilla. PRP-plasmahoito on hyvä ratkaisu silloin, kun hiustenlähtö huolestuttaa.

Hiustenlähtö voi tapahtua monista eri syistä. Yleisimpiä ovat perinnöllisyys, stressi, masennus, mielisairaus, synnytyksen jälkeiset sairaudet/traumat ja erilaisten lääkkeiden sivuvaikutukset. Taustasta riippumatta PRP-hoito toimii.

Plasma on verihiutalerikasta ja sisältää runsaasti kasvutekijöitä, jotka käynnistävät ihossa korjausprosessin ja ravitsevat kantasoluja. Hoito soveltuu parhaiten ohenevien hiusten hoitoon, hiustenlähdön etenemisen hidastamiseen tai pysäyttämiseen sekä hiusten kasvun edistämiseen hiustensiirron jälkeen.

 

Sekä miehille että naisille. Kaikentyyppiset hiustenlähdöt

PRP-hoito ennaltaehkäisee hiustenlähdön ja hoidontuloksena hiukset kasvavat nopeammin sekä tuuheammin vahvistaen uuden hiuksen rakennetta.

Aluksi kyynärtaipeestasi otetaan verinäyte. Verinäyte asetetaan sentrifugiin muutamaksi minuutiksi. Näin verisolut ja plasma saadaan erottumaan toisistaan. Seuraavaksi hoidon tekijä kerää ruiskuihin sen osan plasmasta, joka sisältää paljon verihiutaleita ja kasvutekijöitä. Tämä plasmanosa injektoidaan hoidettavalle alueelle kymmenien mikropistosten avulla.

  • Vältä hoidetun alueen ylimääräistä koskettelua 12h
  • Saunominen ja hikiurheilu kielletty muutaman päivän ajan
  • Suojaa hoidettu alue auringolta kahden viikon ajan (SPF 50)
  • Ei muista esteettisiä hoitoja samalla alueelle 2vko-2kk

varaa hoito nyt