Mesoterapia

Kesto: 45 minuuttia

Toipumisaika: Vain 1 päivä

Kipu hoidon aikana: Ei lainkaan tai vain lievää

Tulokset nähtävissä: 2-3 viikon kuluessa

Erityishuomiot: Vältä aurinkoa 5 päivää ja saunomista 2 päivää hoidon jälkeen

Mesoterapia: Uuden Ajan Ihonuudistaja

Elävöitä Ihoasi Mesoterapian Avulla.

Tervetuloa kokemaan mesoterapian ihmeitä – ylellistä hoitoa, joka herättää ihosi uuteen elämään. Mesoterapia, uuden ajan ihonhoitomenetelmä, tarjoaa ainutlaatuisen ratkaisun ihonlaadun parantamiseen, kosteuttamiseen ja elinvoiman palauttamiseen.

Kutsu ihoasi kokemaan mesoterapian tarjoama syvä uudistuminen ja hehku. Varaa aikasi tänään ja anna itsellesi lahja, joka heijastaa sisäistä kauneuttasi – terveempi, kirkkaampi ja elinvoimaisempi iho. Mesoterapia – askeleesi kohti syvempää kauneudenhoitoa.

Ylellinen Hoitokokemus Odottaa Sinua

Mesoterapiassa yhdistämme huippuluokan tehoaineet, kuten kosteuttavan hyaluronihapon, elvyttävät antioksidantit ja ihoa kirkastavat vitamiinit, jotka viedään suoraan ihon syvempiin kerroksiin pienillä injektioilla. Tämä edistynyt tekniikka on huomattavasti tehokkaampi kuin perinteinen mikroneulaus, sillä se kohdistaa hoitavat ainesosat täsmällisesti sinne, missä niiden vaikutus ihonlaatuun on optimaalisin.

Mesoterapia soveltuu kaikenlaisille ihotyypeille, erityisen hyvin kuivalle, rasittuneelle ja stressaantuneelle iholle. Kullekin asiakkaalle valitsemme yksilöllisesti sopivat seerumit, jotka vastaavat juuri heidän ihonsa tarpeita.

Mesoterapia tarjoaa ainutlaatuisen hoidon hiustenlähtöön. Ravitsevien aineiden, kuten vitamiinien ja mineraalien, suora injektointi päänahkaan edistää terveiden ja vahvojen hiusten kasvua, tuoden näkyviä tuloksia ja vahvistusta oheneville hiuksille.

Mesoterapia kasvoille keskittyy ihon syvälliseen kosteutukseen ja elvyttämiseen. Seerumit, jotka sisältävät hyaluronihappoa, antioksidantteja ja vitamiineja, uudistavat ja kirkastavat kasvojen ihoa, vähentäen ikääntymisen merkkejä ja palauttaen ihon luonnollisen hehkun.

Erikoistuneilla mesoterapiaseerumeilla voimme kohdistaa hoidon myös herkälle silmänympärysiholle. Tämä hoito vähentää tummia silmänalusia, turvotusta ja hienoja juonteita, antaen silmänympärysiholle kirkkaamman ja nuorekkaamman ilmeen.
Hoidon Suorittaminen
Mesoterapia voidaan suorittaa joko perinteisellä ruiskulla tai nykyaikaisella mesopyssyllä. Mesopyssy mahdollistaa nopeat ja lähes kivuttomat pistokset. Tämä hellävarainen menetelmä vähentää mustelmien riskiä ja mahdollistaa nopean toipumisen. Ihonne hehkuu elinvoimaa ja uudistumisen merkkejä jo muutaman päivän kuluttua hoidosta.

Suosittelemme hoitoja 3 kerran sarjoina, noin kuukauden välein toistettuna. Yksittäiset ylläpitohoidot ovat suositeltavia noin 4-6 kuukauden välein. Mesoterapia on erinomainen valinta kasvojen, kaulan ja dekolteen alueille. Toipumisaika on minimaalinen, ja arkeen paluu onnistuu vaivattomasti jo seuraavana päivänä.

Aloitus tapahtuu ihon perusteellisella puhdistuksella ja valmistelulla kevyen happokuorinnan avulla. Mesoterapian jälkeen iholle levitetään syväkosteuttava ja rauhoittava naamio, jonka jälkeen iho saa viimeistelyn tehokkailla loppuvoiteilla.

varaa hoito nyt